Veelgestelde vragen

Nieuwe kalender

Wil je steeds op de hoogte blijven van onze nieuwste kalender? Schrijf je dan even in op onze nieuwsbrief. Da’s dé plek waar we nieuwe data altijd als eerste delen. (We sturen er ongeveer 4 uit op één jaar.) 

Hoe kan je inschrijven voor een Les of Vrij Spel?

  • Alle inschrijvingen verlopen via onze website.
  • Wil je inschrijven voor meerdere personen en zeker zijn dat er nog genoeg vrije plekjes zijn? Je kan dit zelf gemakkelijk checken! Verhoog het aantal in je winkelmandje met het gewenste aantal. Mochten er niet genoeg plaatsen zijn zal je uitverkocht zien verschijnen. 
  • Inschrijvingen zijn finaal. Ben je alsnog verhinderd? Dan raden we jou aan om zelf een vervanger te zoeken, aangezien er geen terugbetalingen of inhaallessen voorzien worden. Vergelijk het met het kopen van een ticketje voor jouw favoriete band ;)
  • Zwangere vrouwen kunnen deelnemen aan de lessen, maar het wordt afgeraden om de glazuurlessen te volgen. Kan je niet wachten om met de lessen te beginnen tot na de geboorte van je kleine spruit? We hear you! Misschien kan je jouw partner/moeder/buurvrouw/... overtuigen om er een gezamelijk projectje van te maken door hem/haar/hen naar jouw glazuurles te sturen?

Kan ik een factuur krijgen?

Zeker en vast! Wij maken met plezier een factuur op voor jou. Noteer je facturatiegegevens bij Aantekeningen wanneer je via onze site jouw bestelling plaatst en wij mailen jou nadien de factuur door.

Adres

Nekkersputstraat 255F, 9000 Gent

gelijkvloers = opbouw atelier

eerste verdieping = draai atelier

Wat breng je mee naar de les?

Een schort, een (oude) badhanddoek en een vod. Vlekken gaan er uit, maar het kan fijner zijn om na de les proper op je fiets of in je auto te springen.

Is er parking?

Kom je met de fiets? Je kan de jouwe parkeren in het zijstraatje zelf, in het fietsenrek.

Kom je met de auto? Je kan gratis parkeren in de hoofdstraat zelf.


Hapje en drankje?

Bij elke Les soigneren we jullie met een hapje en drankje van yvon en agnes. 

Een kleine snack en natje om de les NOG gezelliger te maken!

Werken jullie met verschillende niveaus?

Nee! We geloven dat er geleerd kan worden van elkaar door mensen met andere klei ervaring samen te brengen. Zit je als beginner naast een ossekopper met meer ervaring? Laat dit je niet ontmoedigen maar laat je net inspireren met wat er zoal mogelijk is met wat meer oefening in je kleivingers.

×